2010. május 8., szombat

Sztárok barátja volt a lelőtt fiú


Vikidál Gyulával (jobbra) közösen is fellépett Magyarosi Árpád (†28)

MAGYARORSZÁG–SANTA CRUZ — "Most már követeljük, hogy mondják meg a bolíviaiak, miért kellett meghalni két magyarnak a múlt csütörtöki kommandós rajtaütés alkalmával."- Az újonnan megválasztott külügyminiszter, Balázs Péter elmondta, eddig semmi sem támasztja alá, hogy a lelőtt és őrizetbe vett emberek merényletre készültek volna.

Közben az utolsó pillanatban kikérték az egyik elhunyt, Magyarosi Árpád (†28) holttestét a román hatóságok. Ha ezt hétfő estig nem tették volna meg, tömegsírba temették volna az erdélyi származású fiatalembert.

A Blikk megtalálta Magyarosi barátnőjét, M. Fannit (19), aki állítása szerint a gyilkosság előtti órákban még interneten chatelt barátjával. A férfi gyászoló szerettei most egy számlaszámot nyitottak, amelyen megpróbálják összegyűjteni azt a tízmillió forintot, ami a lelőtt férfi hazaszállítását fedezi.

– A lányom borzasztó állapotban van, beszélni sem tud az ügyről. Árpi jó gyerek volt, zenélt, tanult, sőt még egy iskolában is tanított, csak jót mondhatok róla – mondta a Blikknek Menyhárt József, Fanni nevelőapja, akitől megtudtuk, hogy két ügyvéd indította meg a holttest hazaszállításához szükséges eljárást.

Hogy mennyire messze állt Magyarosi Árpádtól az erőszak, és milyen közel a zene, talán az mutatja a legjobban, hogy már gyerekkorában zenekari próbákra járt énekesnő édesanyjával. Felnőttként több zenekart alapított, sztárokkal zenélt.


Varga Miklós énekessel fotózkodott egy nemzeti ünnepen a Bolíviában meggyilkolt Magyarosi

Blikk - 2009-04-22

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése